30 Kasım 2012 Cuma

Bu hafta Maçımız var

Malüm Kızımız Naz 2 seneden beri Voleybola devam ediyor.
Vakıfbank Güneş Sigorta ile başlamıştı. Bu sene Karşıyaka Spor Kulubu olarak devem ediyoruz.
Lisansımızı aldık. bu hafta sonu yani 1/12/2012 günü saat 13.00 te maçımı var minikler gurubu olarak maçlara çıkıyoruz artık
heyecan dorukta.
eminim başaracaklar. sevgili kızıma bol şans diliyorum. canı gönülden kazanmasını istiyorum.

Dört+dört+dört

Benim taihsiz kuzularım eğitimde ne yazıkki hep ilklerin yeni uygulamalrın içinde kaldılar. Daha seçmeli derslere yeni alışmaya başlamışken, ortaokul havasına yeni girmişken  bu seferde serbest kıyafet olayı gündeme geldi.
artık onlarda sabh kalkınca ne giyeceğiz diye düşünmeye başlayacaklar:(
şimdi alıştığımız bir düzen ve kıyafet  vardı ona göre ayarlamıştık kendimizi.
sil baştan yeniden bir düzene başlayacağız. Hiç durmadan çalışan Çamaşır makinamız bu sefer fazla mesai yapacak demektir.
artı yeni kıyafetler de ilave almak lazım:(

bugun her şeye kararmsar bakıyorum galiba

26 Eylül 2012 Çarşamba

İKİZLERİM BÜYÜYOR

ben bile her resimde biraz daha büyüdüklerini farkediyorum.
zaten 4+4 sayesinde ikinci dörde geçtiler. ortaokul öğrencisi olduk diye havalara girmiş durumdalar. umarım aynı heves ve başarıyı derslerinde de gösteririler...
başarılı olsunlar elbet her anne babanın isteği bu elbet ama sağlık hepsinden önemli, ama dürüst olsunlar, insancıl olsunlar, bütün çabamız onları düzgün bir gelecek için hazırlamak. Elbet bu yolda taşlar olacak dağlar, tepeler, denizler, her türlü engel olacak önemli olan bu engelleri aşacak güç ve akıl olsun ..
Posted by Picasa

7 Mart 2012 Çarşamba

GENEL DURUM

Bu sene İlkokul 4'ncü sınıftalar malüm.. Artık Ödevlerini kendileri yapıyorlar.(Performans Ödevleri hariç) Odalarını her zaman olmasada kendileri topluyorlar. Yataklarını ve banyolarını kendileri yapıyorlar. Efe biraz daha agresif gibi sanki..Naz daha ılımlı arada bir yine kapışıyorlar.. ama yinede birbilerine hiç kıyamıyorlar. Birisi yoksa diğeri yarım..hiç keyfi yok.. yaptığından zevk almıyor.. Naz artık büyüme modunda. saçlar yandan ayrılıyor, etek boyları irdeleniyor. kıyafetler üzerinde yorumlar yapılıyor seçerken çok vakit harcıyor. süs püs önemli olmaya başladı. ufaktan dudaklara parlatıcı sürülüyor. eğer tırnak yemeyi bırakırsa arada bir oje sürmesine izin vereceğimi söyledim şu an bırakma konusunda kendini telkin ediyor. Efe hala TV,Bilgisayar ve kitap okuma modunda. tv ye çok zaman ayırıyor bu konuda arada takışıyoruz. ne yazıkki yemek seçiyor. ağzı sararsa ne ala yoksa boşuna geviş getirmekle meşgul Her sabah "kahvaltını yap" ikazı alıyor bizden. en ufak sebeple sesini yükseltiyor.. Derslerimiz iyi.ilk dönem takdir aldılar sıra ikinci dönemde..

PASTACILAR

Büyümüşlerde Pasta Yapıyorlar kuzular...

NOSTALJİ